Ennakkotietoa kurssimme 40+1 vuotta juhlakokoontumisesta 23.9.2022

Hyvät kadettiveljet,

Kadettikurssimme juhlatoimikunta kokoontui 11.1.2022 Honkamaan johdolla Zoom-kokoukseen. Puolustushaarat ja aselajit olivat hyvin edustettuina kokouksessa.

Juhlatoimikunnassa ovat Sakari Honkamaa (pja), Timo Junttila, Mauri Parantala, Timo Härkönen, Kari Takanen, Markku Happonen, Jari Anttalainen, Kari Sainio, Jorma Ala-Sankila, Pentti Villanen, Veikko Heinonen, VesaKangasmäki, Kyösti Halonen, Esa-Jussi Nuutila ja Juha Tammikivi.

Kadettikurssin 40+1 v juhlakokoontuminen järjestetään perjantaina 23. syyskuuta 2022. Toimikunta valmistelee tilaisuudet. Iltapäivällä kokoonnutaan Santahaminassa ja tutustutaan nykyiseen upseerikoulutukseen sekä pidetään kurssikokous. Santahaminan tilaisuus on tarkoitettu vain kadettiveljille. Iltajuhla avec järjestetään perjantai-iltana (23.9.2022) Katajanokan Kasinolla.

Kari Sainio (kari.sainio(at)kylkirauta.fi) on Santahaminan osalta valmistelija ja Timo Junttila (junttila58(at)gmail.com) toimii iltajuhlan valmistelijana.

Kurssin juhlatoimikunta kokoontuu seuraavan kerran 16.5.2022 klo 19.00.

***

Kurssimatrikkelit  ovat Heinosen (veikko.heinonen(at)kolumbus.fi) hallussa ja hän on postittanut kirjoja tilausten mukaisesti kurssiveljille. Kirjoja on vielä jokunen kappale reservissä.

Mikäli haluat tilata lisäkappaleita, niin ota yhteys Heinoseen 15.2.2022 mennessä. Tämän jälkeen loput kirjat päätyvät julkiseen myyntiin.

Juhlatoimikunnan puolesta

Juha Tammikivi
juha.tammikivi(at)outlook.com