Kurssin golfmestaruuskisat 5.7.2022

Kadettikurssi 66. Golfmestaruuskisat järjestettiin jo neljännen kerran ja tälläkin kertaa viime vuonna hyväksi koetun kaavan mukaan Aura Golfin upealla kentällä. Edellisen vuoden sateet eivät onneksi toistuneet, vaan saimme pelata oikein mukavassa golfsäässä.

Paikoitellen tuuli saattoi hieman vaikuttaa, mutta kaiken kaikkiaan päivä oli säiden puolesta lähes täydellinen. Tämänkertaiseen golf turnaukseen osallistui yhteensä yksitoista (11) kadettiveljeä. Muutama kurssiltamme tunnistettu golfaaja ei päässyt vielä mukaan, mutta ehkäpä aikataulut sopivat heillekin sitten paremmin ensi kerralla.

Koko peliryhmän henki oli jo yhteisessä kokoontumisessa todella hyvä ja sama jatkui, kun kilpailun johtajan Harri Marjalan jakamat ryhmät lähtivät itse kilpailuun.  Sovimme että myös seuraavat kurssin kurssimme golf-mestaruuskisat järjestetään saman kaavan mukaan myös ensi vuonna. Erityinen kiitos jälleen tälläkin kertaa kadettiveli Anssi Rädylle, joka järjesti meille mahdollisuuden tähän tapahtumaan ja kiitokset kilpailun johtajalle Harri Marjalalle, jonka johdattelemana ryhmät saatiin hyvässä ryhdissä ja järjestyksessä itse suoritukseen. Anssi Räty lupasi mahdollistaa  kisojen pitämisen myös tulevan vuonna 2023 Aura Golfissa. Kiitokset siitä jo etukäteen.

Sitten itse tuloksiin. Kilpailussa kisattiin erilaisia kisamuotoja eli pistebogey, scratch sekä muutama erikoiskilpailu, joita olivat ”lähimmäksi lippua” ja ”lähimmäksi lippua kahdella lyönnillä”.

Kilpailun kiertopalkinto sai uuden omistajan, kun Esa Partanen teki pistebogeyssä parhaan tuloksen . Palkinto toimitetaan hänelle erikseen postissa koska kilpailun johtaja oli ollut lähtiessään kisaan niin innoissaan,  että oli unohtanut ottaa mukaan kilpailun kiertopalkinnon.

Pistebogeyn tulokset:

 1. Esa Juhani Partanen  36 pistettä
 2. Harri Marjala 34 pistettä
 3. Kalevi Halonen 32 pistettä
 4. Tomi Utriainen 31 pistettä
 5. Esa Simanainen 30 pistettä
 6. Anssi Räty 28 pistettä
 7. Juha Saastamoinen 25 pistettä
 8. Timo Rotonen 25 pistettä
 9. Markku Smahl 22 pistettä
 10. Reima Helminen 21 pistettä
 11. Jari Mäkelä 19 pistettä

Scratch pelin tulokset ( kolme parasta )

 1. Harri Marjala 75 lyöntiä
 2. Anssi Räty 86 lyöntiä
 3. Esa Partanen 93 lyöntiä

Lähimmäksi lippua

 1. Juha Saastamoinen

Lähimmäksi lippua kahdella lyönnillä

 1. Harri Marjala

Nyt jäämme sitten odottelemaan seuraavaa kesää ja jälleen mukavaa yhteistä kohtaamista Kadettikurssi 66. golf mestaruuskisoissa. Mukavia muistoja jäi varmasti meille kaikille tästä päivästä. Nyt sitten jokainen meistä jatkaa kesän viettoa tahoillaan, mutta pian jälleen kohtaamme vaikkakin ihan eri merkeissä eli kurssimme 40-vuotisuhlallisuuksissa 9.-10. syyskuuta 2022. Toivottavasti mahdollisimman moni kurssilaistamme pääsee tähän tilaisuuteen mukaan.

Jari Mäkelä