Perhossa kaavailtiin vuoden tapahtumia

Kymmenen 40. kadettikurssin upseeria nautti tavan mukaan lounaansa 12.3.08 Ravintolakoulu Perhossa. Lounaan jälkeen ryhdyttiin käsittelemään ratkaisua vaativia tapahtumia Kuusiston Rekan johdolla, vaikka ihmetellen todettiin monen vakio lounastajan jääneen pois Lapin lumien houkuttelemana tai sairastaen.

Ensin vahvistettiin kevään lounasajat ja –paikat: Huhtikuun lounas syödään Helsingin Suomalaisella Klubilla keskiviikkona 16.4. klo 13.00. Samoin vahvistettiin, että toukokuun lounas syödään myös samassa paikassa 14.5. klo 13.00.

Päätettiin myös antaa Norkolan Karin valmistella syksyn ensimmäinen lounas Keravalle. Tavoitteena on syödä se Caliente-nimisessä ravintolassa Keravan aseman-aukion laidalla keskiviikkona 24.9. klo 13.00.

Kesän Pohjois-Karjalan matkaa pohdittiinkin pitkään. Yleisesti annettiin kiitos Laineen Aulikselle hänen valmisteluistaan vierailun hyväksi. Matka päätettiin tehdä 13. – 15. elokuuta (ke – pe) Auliksen tekemän ohjelman mukaisesti. Alustavasti todettiin upseerien majoittuvan seuralaisineen Hotelli Kolille, Sokoksen jäsenhintaan 114 euroa / 2henkilöä/ vrk. (Ilman jäsenyyttä hinnan on kerrottu olevan 123 euroa.) Lisäksi tulevat aterioiden, paikalliskuljetusten ja vierailukohteiden hinnat, joista ilmoitetaan ilmoittautumispyynnön mukana. Poikosen Veikko lähettää ilmoittautumispyynnön huhtikuun alussa ja vastaukset siihen pyydetään Vappuun mennessä. Huomioon otetaan sellainenkin Force Major kuin ”Jos Luoja suo”.

Mattilan Matti on kokoamassa ryhmäkuvia kaikista tapaamisistamme dvd-levyn valmistamista varten. Taiteellisena johtajana Itkosen Eepe antaa rytmin ja melodian kuville ja Norkolan Karin odotetaan selittävän taiteellista aikaansaannosta.

Huom! Arvoisat Kurssiveljet!

Katsokaas vielä kerran arkistonne ja lähettäkää ryhmäkuvia Mattilan Masalle. Ei siis parin tai kolmen upseerin kuvia. Niitä on jo pilvin pimein! Tehtäväksi saaneena allekirjoitan

Norkolan Kari