51. Kadettikurssin ja 36. Merikadettikurssin aloittamisesta 40 vuotta

51.Kadettikurssi ja 36.Merikadettikurssi viettivät kurssiensa aloittamisen 40-vuotisjuhlakokoustaan 15. – 16.9.2004 Lappeenrannassa. Ohjelmassa oli tutustuminen Maasotakouluun, kurssikokous, veljesillallinen tutulla upseerikerholla sekä tutustuminen Salpa-asemaan ja Saimaan kanavapurjehdus. Lappeenrannan kadettiveljet hoitivat ohjelman läpiviennin hyvin ja ammattitaidolla. Siitä heille vielä lämmin kiitos.

Tilaisuudessa valittiin kurssien tukirahastolle uusi hallitus. Puheenjohtajaksi valittiin Pertti Suominen ja jäseniksi Markku Moisala, Kari Kokkonen ja Lasse Härkönen sekä varajäseniksi Risto Villikari, Kari Vilamo ja Mikko Mäki.

Kurssien historiakirja ”Monessa mukana-51.kadettikurssin ja 36.Merikadettikurssin vaiheita 1967-2004” 380 sivua , 77 kuvaa, on valmistunut. Kirja on lähetetty postitse kauempana asuville, sen tilanneille. Helsingissä ja lähiympäristössä, Espoossa, Tuusulassa, Nurmijärvellä, Keravalla ja Vantaalla asuvat voivat käydä noutamassa tilaamansa kirjat Kadettikunnan toimistosta.

Toivotamme kurssiveljille lähimpineen Hyvää Joulua ja onnellista, alkavaa, viidettä kaaderivuosikymmentä.”

”Monessa mukana, 51.Kadettikurssin ja 36.Merikadettikurssin vaiheita 1964 – 2004” kirjaprojekti on vihdoin valmis. Kirjan toimituskunta kokoontui 20.12.2004 hoitamaan kirjan jakelua ja postitusta Kadettikunnan toimistoon. Vasemmalla Seppo Uro, Lasse Härkönen, Pertti Suominen, Heikki Hult ja Kari Kokkonen.

Puolustusvoimain komentaja, amiraali Juhani Kaskela vastaanottaa 21.12.2004 Kadettikunnan toimistossa uunituoreen ”Monesssa mukana ” kirjan toimituskunnan puheenjohtajalta Heikki Hultilta. Keskellä myhäilee Kadettikunnan puheenjohtaja, prikaatikenraali Ilkka Aspara