26. kurssi lounasti edelleen

Kurssitoimikunta päätti kokouksessaan 11.2. lounastapaamisesta keväälllä. Siitä informoitiin ennakkkokirjeelllä helmikuussa. Toukokun alussa 15 kadettiveljelle ja 15 daamille lähetettiin varmistuskirje, jossa todettiiin 5.6. klo 13.00 lounaan olevan Suomalaisella Klubilla. Ennakoitiin vahvuuden jäävän jopa alle 10.

Osallistumisilmoituksia tuli yhteensä 11, elikkä 6 kadettia, perinteiden poika, 3 daamia ja yksi avustaja, kuten kuva näyttää (kuva tulossa). Maittavan lounaan aikana virisi varsin vilkas keskustelu. Sitä leimasi huonokuuloisuus ja kovaäänisyys. Ermei kertoi muistojaan kurssin jälkeiseltä ajalta Rukajärveltä. Tarkoituksen oli näyttää kuvakooste kurssin 10-70 vuoden juhlatapahtumista. Se ei kuitenkaan onnistunut kun tekniikka ei sopinut – valitettavasti.

Vähälukuisuudesta huolimatta tilaisuus virkisti. Senpä vuoksi sovittiin ensi vuoden tapaamisesta. Lounaan edellä saimme tiedon kurssiveli Erkki Ehannin siirtymisestä varjolaivueeseen. Näin ollen rivissä olevia yli 90 vuotiaita veljiä on nyt 14.

Olli Vuorio
Kadetti 2674