Kurssitiedote

Tervehdys Kurssiveljet!

Viime vuoden 40-vuotiskurssitapaamisessa päätetyn johdosta järjestettiin 5.5. ensimmäinen kurssiveljien vuositapaaminen Jyväskylässä. Timo Lairio vastasi tilaisuuden järjestelyistä. Timon kertomus tapaamisesta on alla erikseen.

Kari Rekola lähettikin jo pikaraportin/kiitokset heti tapahtuman jälkeen 6.5: ”Timolle erityiskiitos meidän kaikkien puolesta hyvin järjestetystä tapaamisesta ja mukavasta ohjelmasta. Hauskaa oli ja naurun remakka kuului kirkolle asti…”. 

Kurssiveli Seppo Pussinen ilmoittautui seuraavan vuositapaamisen 2019 isännäksi. Ajankohta ja paikka: lauantai 15.6.2019 Kajaanissa!

Ohjelmaakin Setti on jo ehtinyt luonnostella melko pitkälle, tarkka ohjelma lähetetään erikseen syksyn aikana, kun ohjelmasta on paikallisesti sovittu. Laitathan nyt päivämäärän kalenteriin ja varaat aikaa saapua tapaamiseen.

Vuositapaaminen 2020 liittyy RUK:n 100-vuotisjuhlaan. Kurssiveli Timo Artell on ottanut ”kopin” asiasta!

Alustava ohjelma: kokoontuminen perjantaina 5.6.2020 ip/illalla Haminaan (jonne autot jäävät parkkiin), sitten tilausveneellä Rankin linnoitukseen, jossa majoitus, muonitus ja sauna. Lauantaina 6.6. aamulla kumipyörillä Kotkan kautta Haminaan, jossa osallistutaan paraatiin ja RUK:n 100 v-juhlaan, jonka jälkeen paluumarssi omaan tahtiin & suuntaan.

Vuoden 2021 vuositapaamisen järjestelyyn pyydetään ”vapaaehtoisia” ilmaveljiä (1-2) ystävällisesti ilmoittautumaan ilmakadettikurssin vanhimmalle, joka koordinoi ja informoi edelleen Kari Rekolaa ja yhteysupseeria.

Vuoden 2022 vuosikokouksen (5-vuotis avec-kokous) järjestelyistä vastaa nykyinen yhteysupseeri yhdessä Olli Niemensivun ja Mauri Ikosen kanssa. Ajankohta on lauantai 26.3. Turussa. Tähän järjestelytiimiin pyydämme mukaan kurssiveljeä merikadettikurssilta, koska tapaaminen sijoittuu merivoimien infrastruktuuriin (Heikkilä/Pansio) ja sen teema pyörinee alustavasti laivue 2020 tiimoilla. Vastaavasti kuin edellisessä kohdassa pyydämme merikadettikurssin vanhinta koordinoimaan kurssiveljiensä kanssa puolustushaaran edustajan.

Vuoden 2022 tapaamisessa päätetään seuraavan 5-vuotiskauden tapahtumista. Todettakoon, että näillä näkymin tuleva kummikurssimme 111. kadetti- ja 94. merikadettikurssi aloittavat opiskelunsa Maanpuolustuskorkeakoulussa vuonna 2024 (nyt syksyllä aloittaa 105. ja 88. kurssit).

Alla on lisäksi Nortin info/muistutus kurssimatrikkelitietojen toimittamisesta. Pyydän ystävällisesti kutakin osaltaan tsekkaamaan sen ja mahdollisuuksiensa mukaan toimittamaan puuttuvat tiedot. Kiitokset Johnille ja Kallelle kärsivällisestä matrikkelityön edistämisestä!

Tapio
61. Kadetti- ja 45. Merikadettikurssin yhteysupseeri 2017-2022

p. 040 71 88888
tapio.niitynpera(at)elisanet.fi