Kurssitiedote 2/2019

Arvoisat Veljet,

Vappu on jo ovella ja kevät muutoinkin mitä kaunein, toki lämpöä voisi olla hieman enemmän.

Kurssilounaamme 3.4. Suomalaisella Klubilla oli jälleen mukava kadettiveljien tapaaminen, mukana oli 14 veljeä, enemmänkin mukaan olisi mahtunut. Mutta ehkä ensi kerralla sitten…

Tapaamisen aiheena oli sukututkimus, josta Kiannon Ilkka piti mielenkiintoisen esitelmän ja osa veljistä täydensi esitystä omilla havainnoillaan ja kokemuksillaan. Kävi jälleen ilmi se, että olisi ollut ainakin omalta kohdaltani ollut hyvä paneutua sukututkimukseen vielä, kun omat vanhempani olisivat olleet elossa. Sama pätee varmaan moneen kurssiveljeenkin.

Tapaamisessa keskusteltiin myöskin viime syksynä aloittaneesta kummikurssistamme. Kerroin osallistumisestani ensi yön tapahtumiin 15.3. ja Inkisen Esko puolestaan Sarkatanssiaisista, johon hän kurssimme edustajana osallistui puolisoineen, kiitos Eskolle.

Mietimme myös, miten jatkossa tukisimme kurssia sen opiskeluissa. Saressalon Jussi toi esille ajatuksen kerätä kurssille stipendi jaettavaksi päättäjäisistilaisuudessa elokuussa 2021. Myös syystapaaminen voidaan järjestää Santahaminassa, jolloin voisimme seurata esimerkiksi kummiemme harjoitusta. Näistä voidaan keskustella lisää kesätapaamisessamme Tammisaaressa.

Veljemme Uffe on ollut aktiivinen kesätapaamisemme 5.-6.7. osalta. Hän kävi viime torstaina neuvottelemassa Uudenmaan prikaatissa tapaamisen yksityiskohdista yhdessä Rafael Blomqvistin ja Mikko Luokkakallion kanssa ja tulos neuvonpidosta on oheisena kutsuna (linkki). Kiitos veljille aktiivisuudesta!

Kutsu on kattava ja tapaamisen osalta korostan vain, että ne, jotka aikovat ottaa tällöin puolisonsa mukaan Tammisaareen, tulisi pikimmiten itse varata majoitus, koska kesällä alueen hotellit ym. ovat varsin täynnä. Puolisoille ei järjestetä erillistä ohjelmaa.

Alustavat ilmoittautumiset haluamme 20.5. mennessä ja lopulliset 24.6. mennessä allekirjoittaneelle. Haluamme myös tiedon mahdollisesta ruoka-allergiassa. Ilmoittautumiset voitte laittaa myös tiedoksi Uffelle, osoitetiedot hänen osaltaan liitteessä.

Näillä siis eteenpäin, toivotan kaikille kera läheistenne erinomaisen hauskaa vappua ja hyvää terveyttä ja kevään jatkoa!

Jami
jarmo.peltola(at)luukku.com, 040 503 7250