Kutsu Helsingin kadettipiirin syyskokoukseen 2.11.2023

Arvoisat Helsingin kadettipiirin jäsenet,

Helsingin kadettipiirin sääntömääräinen syyskokous järjestetään torstaina 2.11.2023 Rajavartiolaitoksen esikunnassa, Vilhonvuorenkatu 6, Helsinki.

Tilaisuuden ohjelma:

  • kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen
  • klo 17.00 Rajatilannekatsaus ja Rajavartiolaitoksen strategiset hankkeet; Rajavartiolaitoksen esikunnan henkilöstöosaston osastopäällikkö, lippueamiraali Tom Hanén
  • klo 18.00 syyskokous

Syyskokouksessa käsitellään Kadettikunta ry:n sääntöjen 9.3 §:ssä mainitut asiat ja päätetään muun muassa toimintasuunnitelman ja talousarvion hyväksymisestä vuodelle 2024 ja valitaan seuraavaksi toimikaudeksi piirihallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä muut hallituksen jäsenet ja varajäsenet. Asiat, jotka halutaan kevät- tai syyskokouksessa käsiteltäviksi, on piirin jäsenten ilmoitettava piirihallitukselle kirjallisesti kaksi viikkoa ennen kokousta.

Kokousmateriaali esityslistoineen toimitetaan ilmoittautuneille sähköpostitse ennen kokousta.

Ilmoittautumiset (ml. sukunimi, etunimet, syntymäaika) tilaisuuteen pyydetään toimittamaan piirisihteerille sähköpostitse viimeistään 27.10. osoitteeseen: helsinginkadettipiiri(at)kadettikunta.fi.

Pyydämme huomioimaan, että Rajavartiolaitoksen esikunnan puolesta ei ole omien autojen pysäköintimahdollisuutta. Sörnäisten metroasemalta esikuntaan on noin viiden minuutin kävelymatka. Myös raitiovaunulinjat 1, 6, 7 ja 8 pysähtyvät Sörnäisissä.

Kulunvalvontaa varten osallistujia pyydetään ottamaan henkilöllisyystodistus mukaan.

Tervetuloa!