Jäsentiedote 1/2021

1. Kadettipiirin sähköposti

Sähköpostiin voi lähettää kaikki kyselyt ja siihen tehdään myös ilmoittautumiset eri tilaisuuksiin. Osoite on  pirkanmaankadettipiiri(at)gmail.com. Piirin tiedotteet julkaistaan myös aina näillä sivuilla.

2. Jäsenten sähköpostit

Pyydämme jäsenistöämme huolehtimaan, että oma toimiva sähköpostiosoite on Kadettikunnan toimiston tiedossa. Osoitteen voi ilmoittaa Kadettikunnan sähköpostiin kadettikunta(at)kadettikunta.fi. Huomioikaa erityisesti, että siirtyessänne reserviin mil.fi-posti poistuu käytöstänne. Tämän vuoksi olisi parempi käyttää siviilisähköpostiosoitetta.

3. Kevätkokouksen päätökset

Kevätkokouksessa ei noussut esille merkittäviä asioita. Pöytäkirja jaetaan erikseen.

4. Kadettikunnan vuosipäivä 24.1.2021

Kadettikunnan vuosipäivän seppeleet laskettiin Kalevankankaan hautausmaalla Vapaussodan muistopatsaalle sekä sankarivainajien muistomerkille. Tilaisuuden jälkeen käytiin kahvilla. Koronatilanteen vuoksi muita juhlallisuuksia ei järjestetty.

5. Itsenäisyyden ja Kadettikunnan 100-vuotispäivän juhla Milavidassa 4.12.2021 (avec)

Pirkanmaan kadettipiirin päätapahtuma on Kadettikunnan 100-vuotisjuhla ja Itsenäisyyspäivän vietto Milavidassa lauantaina 4.12.2021. Tilaisuus on juhlaillallinen (puku m/87). Varatkaa tilaa kalenteriin. Ilmoittautumisohjeet ja lisätietoa tulee lähiaikoina. Juhlatoimikunta valmistelee tilaisuutta puheenjohtajansa majuri Teemu Lindqvistin johdolla.

6. Muut tapahtumat

Tilanteen salliessa järjestetään upseerilounaita, joiden yhteydessä on myös esitelmä ajankohtaisesta aiheesta. Ilves-Tappara otteluun mennään yhdessä niin ikään tilanteen salliessa. Kadettipiiri järjestää myös teatteri-illan avec-tilaisuutena kesällä Komediateatterissa. Kaikki tilaisuudet odottavat vielä koronatilanteen paranemista ja niistä tiedotetaan heti kun tilanne selkiää.

Ystävällisin terveisin ja hyvää kevättä toivottaen!
Piirihallitus