Helsingin kadettipiirin perhepäivä HopLop-seikkailupuistossa

Hyvä Helsingin kadettipiirin jäsen,

Kadettipiirissämme on yritetty ideoida koronasta huolimatta aktiviteetteja jäsenistölle. Nuorempien jäseniemme ottamisesta paremmin huomioon on myös usein keskusteltu. Päätimmekin kokeilla uutta ja tarjota mahdollisuutta perhepäivään HopLop seikkailupuistossa Roihupellossa (linkki). Kadettipiiri tarjoaa liput tilaisuuteen!

Lippuun ovat oikeutettuja kaikki lapset, joiden jompikumpi vanhempi tai isovanhempi on Helsingin kadettipiirin jäsen. Alle kaksivuotiaat ja aikuiset seikkailevat ilmaiseksi.

Lähtökohtana on max kolme lippua/talous.

Ilmoittaudu sähköpostitse Susanna Tuonoselle – susanna.tuonen(at)mil.fi 30.10.2020 mennessä. Ilmoita Kadettikunnan jäsenen nimi, monelleko lapselle tilaat liput sekä montako aikuista ja alle 2 v tulee mukana.

Ajankohdiksi on valittu kolme eri päivää, joista voit valita yhden. Jos kyseinen päivä kuitenkin peruuntuu osaltasi, voit käyttää liput myös itse tilaamanasi muuna ajankohtana.

Päivät ovat:
– lauantai 14.11 klo 1200 – 1500
– keskiviikko 18.11 klo 1500 – 1800
– lauantai 28.11 klo 1200-1500

Lippujen tilaajille ilmoitetaan erikseen sähköpostitse lippujen noutoaika ja -paikka.

Lisäksi voit halutessasi tilata omakustanteisesti seuraavista herkkupurtavista jommankumman.

Maksu tapahtuu paikan päällä. Laita ilmoittautumisen yhteyteen tilauksesi (kumpi  ja lukumäärä).

Pikkuherkku:

Popparikuppi, karkkikuppi, pillimehu, vettä. Hinta: 3,90€ per lapsi

tai

Donitsiherkku:

Donitsi, popparikuppi, karkkikuppi, pillimehu, vettä

– Pillimehun voi vaihtaa jäähilejuomaan. Hinta: 5,50€ per lapsi.

HopLopeissa on tehty turvallisuutta parantavia toimia puistoissa yhdessä viranomaisten kanssa. Niistä voi lukea lisää tästä linkistä.

Oleellista on, että HopLopeihin mennään leikkimään ajanvarauksen kautta, jolla rajataan asiakasmäärää puistossa. Seikkailut tapahtuvat väljässä ympäristössä. Käsihygieniaan kannustetaan kaikin tavoin ja käytössä on pitkävaikutteinen Virus Stop -iruksentuhoaja. Tällä hetkellä puistoihin otetaan kerrallaan noin 40-50% sallitusta kokonaismäärästä.

Toivon mukaan tapahtuma tuo piristystä kadettiupseerin perheen arkeen.

Tervetuloa viettämään perhepäivää!

Helsingin Kadettipiiri